Få trykt tank tops, og sæt dit modepræg på tingene

Tops er altid en populær og praktisk beklædningsgenstand, uanset om ude på eller ind under. De anvendes overalt ved forskellige anledninger og klæder både mænd og kvinder. Disse shirts uden ærmer kan med fordel tages på under trøjer, hoodies eller t-shirts og passer således perfekt til lag-på-lag-looket om foråret og efteråret. Om sommeren kommer tank tops endnu bedre til deres ret: Ved varme temperaturer og fritidsaktiviteter ude i det fri er de et perfekt stykke tøj kun lidt stof og et design uden ærmer. Få trykt tank tops, og sæt dit modepræg på tingene med dit logo, dit reklamebudskab eller et sjovt citat.

Tank tops passer til dit marketing-mix

Fordelene ved tekstiler med tryk er åbenlyse. De kan anvendes som kendetegn for dine medarbejdere og bidrager f.eks. til arrangementer også til sammenholdet i teamet. Få f.eks. trykt tank tops, hvis et team fra din virksomhed skal deltage ved det næste firmaløb i byen. De kortærmede overdele kan bruges perfekt som smarte løbeshirts og således øge din virksomheds visuelle tilstedeværelse ved idrætsarrangementer. For overdele med tryk er perfekte reklamemedier for dit mærke. Hvis du får trykt tank tops, kan du også anvende dem som reklameartikler på messer og til events eller sende dem som reklamegaver til forretningsforbindelser. I øvrigt: I vores shop kan du bestille enkelte prøver i forskellige størrelser for bedre at kunne vurdere de passende mængder for de enkelte størrelser til dine teammedlemmer.

Få trykt tank tops - hos os er det legende let!

Vi trykker dine individuelle tank tops efter dine ønsker. Vælg blot de passende produkter i vores sortiment. Ud over forskellige modeller og snit kan du vælge farverne for dine tank tops. Design derefter dit individuelle motiv i form af en tekst eller et logo, og upload det i bestillingsprocessen. Fastlæg så størrelsen og mængden af dine tank tops. Så snart bestillingen er afsluttet, fremstiller vi dine tank tops med dit unikke tryk og i dit corporate design med tekstiltryk af høj kvalitet. Med de ensartet trykte tank tops kan du optræde samlet som et sportshold, en forening eller virksomhed og vise udenforstående, hvor du hører til.