TRYK POSTKORT TIL DIN VIRALE MARKEDSFØRING

Viral markedsføring kræver ikke meget: En sej idé og det passende medie som f.eks. postkort. De er ikke længere kun egnet til feriehilsner, men har også etableret sig som et forholdsvist billigt markedsføringsinstrument med en stor effekt. Få postkort tryk med moderne tekster, kunstneriske illustrationer eller andre motiver. Uddel postkortene der, hvor din målgruppe opholder sig: på messer, i restaurationsbranchen eller i kultur- og fritidsinstitutioner. Du vil hurtigt lægge mærke til, hvordan dine postkort vil brede viralt sig på kontorer, i sociale netværk osv., og hvordan dit brand vil være til stede rigtig mange steder.

MATERIALER OG RUNDE FORMATER TIL POSTKORT

Hos os kan du få postkort tryk, så din idé bliver sat helt rigtigt i scene, og i den forbindelse vælge mellem syv forskellige papirtyper. Mest efterspurgt er vores kunsttrykpapir med en papirbasisvægt på 300 g/m². Farver bliver her sat intenst i scene, og motiver bliver vist på en realistisk måde. For en strålende kommunikation kan vi desuden anbefale skinnende Chromolux-papir med perlemorseffekt eller Magic Chrome-papir med spejleffekt. Hvis man gerne vil vække opsigt med et ekstraordinært format, kan man være vores runde og ovale postkort! Eller hvad med selvklæbende postkort, der kan trækkes af, og som også fremragende kan anvendes udendørs? I øvrigt: Ønsker du postkort tryk med forskellige motiver? Med vores multipakker kan du bestille op til 20 designs på en gang.

FOLDEKORT TIL DIN KUNDEKOMMUNIKATION

Foldekort og postkort er ikke kun optimale til reklame og branding, men også hvad angår kundebinding og kundeservice kan disse små kort, der fås i mange forskellige formater, med fordel anvendes. Individuelle tilbud kan f.eks. samles i foldekort, og der kan noteres personlige kommentarer på indersiden. Hos os kan du få foldekort tryk, som er egnet til hverdagen og til særlige anledninger. Særligt populære er foldekort på 300 g/m² kunsttrykpapir. Ønsker du eksklusivt foldekort tryk, så er du på den sikre side med vores bestseller 280 g/m² chromosulfatkarton. Denne flerlagspapirtype er meget stabil og er nem at skrive på på bagsiden.