FÅ TRYKT EMBALLAGE, OG UDDEL GLÆDE

Uanset om du som virksomhed vil give små opmærksomheder til stamkunder eller flotte gaver til mangeårige forretningsforbindelser, hvis de kommer i en flot emballage virker de endnu bedre. Også i detailhandlen glæder kunder sig over muligheden for at få pakket de købte produkter ind i den rette emballage i butikken for at kunne give dem som gave. Omkring helligdage øges antallet af gaver normalt ret kraftigt. Passende æsker er en emballage, som gaver og produkter nemt og hurtigt kan pakkes ind i. Desuden byder disse emballager på en høj kvalitet.

PRODUKTEMBALLAGE MED TRYK

Opgrader dine produkter ved at præsentere dem og sælge dem i en trykt emballage. På butiksreolen samt i onlineshoppen efterlader produkter i en emballage af karton (eller billeder af dem) et professionelt indtryk. På den måde tilbyder du som producent og sælger en merværdi for dine kunder, fordi produkter, der sættes i scene på den måde, straks kan gives som gave. Produktemballage med tryk kan ikke kun med fordel bruges til gaveartikler, men også til hverdagsprodukter: På den måde beskyttes indholdet og kan nemmere håndteres pga. kartonen. Produktemballage bruges samtidig ofte som transportemballage, så varer som f.eks. slik eller skruer ikke skal transporteres løst.

Oplysning: Ved salgsemballager af fødevarer bør du evt. være opmærksom på reglerne for emballage til dette formål.

FÅ TRYKT PASSENDE EMBALLAGE

Hvis du ønsker at få trykt individuel emballage, finder du hos os i onlineshoppen et stort udvalg af æsker i forskellige former, formater og størrelser. Vælg en emballage som f.eks. klapæsker til lange varer eller en terningeformet foldeæske for at placere mange små produkter i denne æske. Desuden finder man i vores sortiment flade æsker med aftageligt låg. Du kan også bestille forskellige flaskeemballager til forskelligt store flasker. Tip: Kontroller indholdets mål, inden du udfører dit design og vælger en æske og dens størrelse. Sådan sikrer du, at der er plads til indholdet.

Ved vores emballage er der mulighed for tryk på alle sider. Således har du mulighed for at slippe din kreativitet fri og ud over dit logo også at skabe et individuelt design til trykket af din emballage. At få trykt emballage er hos os muligt fra et oplag på 100 stk.